Scheidsrechtersfluit

Filters sluiten

Sorteren op

Filters

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van tot
10 items
Geen resultaten gevonden voor de filter!
- 40 %
Populair
2 kleuren
- 22 %
Populair
3 kleuren
- 22 %
Populair
3 kleuren
- 40 %
Populair
5 kleuren
- 40 %
Populair
5 kleuren
- 40 %
Populair
5 kleuren
- 40 %
Populair
2 kleuren
Sta je elk weekend op het voetbalveld? En ben je van de regels? Als scheidsrechter kan een betrouwbaar scheidsrechter fluitje natuurlijk niet missen. In ons assortiment hebben we verschillende kwalitatieve scheidsrechter fluitjes. Zo weet je zeker dat je tijdens de wedstrijd goed kan optreden! Zoek je naar de beste scheidsrechter fluit die ook nog betaalbaar is? Dan zit je bij Teamswear aan het goede adres! We hebben fluitjes in allerlei hippe kleuren, zodat jij een fluitje kan kiezen naar wens.

Ideaal voor alle scheidsrechters

Of je nou een amateurscheidsrechter bent die elk weekend de junioren fluit, of een professionele scheidsrechter, een fluitje scheidsrechter is voor elke scheids! Elk wedstrijd fluitje bij Teamswear is namelijk een professionele scheidsrechter fluit. Zoek je de juiste scheidsrechter fluit voetbal of op zoek voor een andere sport? Ons scheidsrechter fluitje kan bij iedere sport gebruikt worden. De maten van al ons scheidsrechter fluitje is universeel, waardoor iedereen hem makkelijk kan gebruiken. Zo kan je als mannelijke, vrouwelijke en kinderscheidsrechter goed bij ons terecht, wil je een scheidsrechter fluit kopen. Naast dat je het scheidsrechter fluitje tijdens de wedstrijden kan gebruiken, zijn ze ook ideaal om een training in goede banen mee te leiden. Of wat dacht je van een gymles? Tijdens een piepjestest komt een scheidsrechter fluitje goed van pas!

Goede merken en verschillende kleuren

Wil je een bepaalde kleur scheidsrechter fluitje kopen? Binnen ons assortiment hebben wij verschillende merken die een scheidsrechter fluitje aanbieden in verschillende kleuren. Zo kan je kiezen uit rood, zwart, geel, groen of blauw. Het merk Stanno biedt hoogstaande fluitjes aan die je gegarandeerd over het hele veld zult horen! Hiernaast hebben wij ook fluiten van het merk Erima, een zeer betrouwbaar merk met betrekking tot fluitjes. Zoek je hiernaast ook nog andere benodigheden voor het fluiten van een wedstrijd? Kijk eens bij ons scheidsrechterskaarten assortiment of onze scheidsrechtersbroeken. Ook hier vind je onder andere artikelen van het merk Erima terug!

Specificaties scheidsrechtersfluit

Elk scheidsrechtersfluit is voorzien van een koordringetje. Hiermee kan je hem gemakkelijk aan een koordje hangen. Zo heb je het fluitje altijd in de buurt en raak je hem niet snel kwijt. Er zijn verschillende koordjes, namelijk voor je hals of voor je pols. Het is maar net wat je zelf fijn vindt! De fluitjes zijn exclusief koordjes, deze dien je nog erbij te kopen. Gelukkig bieden wij deze artikelen ook bij Teamswear ook aan voor een spotgoedkope prijs. Zo heb je jouw fluitsetje eenvoudig goedkoop en kwalitatief compleet!

De beste scheidsrechters fluit is zonder balletje erin. Wat is hier nou het grote voordeel van? Dit zorgt ervoor dat je hem in alle weersomstandigheden kan gebruiken. Hierdoor zal hij niet weigeren te fluiten, ook al is hij nat.
Verder hebben de fluitjes een enorm groot bereik. Hiermee laat je jezelf dus goed horen over het hele voetbalveld!
Het materiaal wat gebruikt is om een scheidsrechter fluitje te maken is kunststof. Dit zorgt ervoor dat hij fijn in gebruik is.