Craft Progress Zweetband - Zwart

Craft Progress Zweetband - Zwart

Artikelnummer: 1908242-999000
-30%
9,99
6,99
Maat: ONE
Maat kiezen
  • ONE
    Beschikbaar
Aantal Prijs Korting
vanaf 10 € 6,99 -30%
vanaf 20 € 6,99 -30%
vanaf 50 € 6,49 -35%
429 Too Many Requests

429 Too Many Requests


nginx
  • 57593
Omschrijving

Craft Progress Zweetband - Zwart

Voor atleten die waarde hechten aan comfort en stijl tijdens hun training, is de Craft Progress Zweetband in het zwart een essentiële toevoeging aan hun sportuitrusting. Deze zweetband, vervaardigd van hoogwaardige, functionele stoffen, biedt optimale absorptie van vocht en helpt om het zicht onbelemmerd te houden tijdens intensieve inspanningen. Het minimalistische design past moeiteloos bij elke sportoutfit en biedt een subtiele, doch stijlvolle aanvulling.

De zwarte Craft Progress Zweetband is ontworpen om te voldoen aan de eisen van diverse sporten, van tennis tot hardlopen, en is daarom te vinden onder zowel 'Sportkleding & accessoires' als 'Tennis accessoires'. De focus op functionaliteit maakt deze zweetband een onmisbaar item voor iedere sporter. Het zorgt dat transpiratie niet afleidt, zodat je je volledig kunt concentreren op de sportprestaties.

Ontdek de voordelen van deze stijlvolle zweetband van Craft Progress. De zwarte kleur benadrukt zijn veelzijdigheid en maakt hem geschikt voor zowel trainingen als competitieve momenten. Met de Craft Progress Zweetband blijf je koel en gefocust, ongeacht de uitdaging.

Het merk Craft staat bekend om zijn kwalitatieve sportaccessoires die bijdragen aan de prestaties van sporters. Deze zweetband is daarop geen uitzondering en is ontwikkeld met aandacht voor zowel functionaliteit als design. Geschikt voor volwassenen die streven naar het beste in hun sport, is de Craft Progress Zweetband een slimme keuze voor iedere sporter die streeft naar progressie.

  • Merk: Craft
  • Kleur: Zwart
  • Functionaliteit: Optimale vochtabsorptie
  • Design: Minimalistisch en stijlvol
  • Gebruik: Geschikt voor diverse sporten
  • Comfort: Gemaakt van hoogwaardige stoffen
Meer info "Craft Progress Zweetband - Zwart"
Anderen bekeken ook
Vaak samen gekocht
Reviews