Macron Performance++ Shirt Lange Mouw Heren - Marine

Macron Performance++ Shirt Lange Mouw Heren - Marine

Artikelnummer: 916807
-30%
72,99
51,09
Maat kiezen
Maat kiezen
  • S/M
    Beschikbaar
  • L/XL
    Beschikbaar
  • XXL/3XL
    Beschikbaar
 Koop je voor een team? Bestel hier
Offerte aanvragen

Laat je door ons adviseren! Ons team help je graag verder om een offerte op te maken.

Gelieve de cijferreeks in het hiernavolgende tekstveld in te voeren
  • 60112
Omschrijving

Macron Performance++ Shirt Lange Mouw Heren - Marine

Ontdek de geavanceerde sporttechnologie met het Macron Performance++ lange mouwen shirt voor heren. Dit hoogwaardige thermoshirt, uitgevoerd in een stijlvolle marinekleur, is speciaal ontworpen om sporters onder alle omstandigheden te ondersteunen. De innovatieve Q-SKIN-technologie in dit shirt zorgt voor een antibacteriële werking, waardoor de groei van bacteriën effectief wordt verminderd. Dit bevordert niet alleen de hygiëne, maar zorgt ook voor een blijvende frisheid tijdens intensieve trainingssessies.

De microvezeltechnologie van het Macron Performance++ shirt biedt een uitzonderlijk comfort, terwijl het tegelijkertijd de natuurlijke balans van de huid respecteert. Dit maakt het shirt een ideale keuze voor zowel trainingen als competitieve sporten. Door de focus op comfort en hygiëne helpt het shirt sporters om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen, ongeacht de sport.

Dit thermoshirt is onderdeel van een breed scala aan sportkleding en accessoires die gericht zijn op het verbeteren van de sportervaring. Of het nu gaat om voetbal, hardlopen of andere fysieke activiteiten, de Macron Performance++ lijn biedt kwalitatieve ondersteuning. De marinekleurige lange mouw shirt is een toonbeeld van eenvoud en functionaliteit, ontworpen om atleten te voorzien van de optimale uitrusting.

Verbeter je sportgarderobe met het Macron Performance++ lange mouwen shirt. Ervaar zelf de combinatie van stijl, comfort en technologie die samenkomt in dit essentiële kledingstuk. Geschikt voor diverse sportactiviteiten, biedt het een betrouwbare basislaag die helpt bij het behouden van optimale prestaties en welzijn.

  • Merk: Macron
  • Kleur: Marine
  • Technologie: Q-SKIN
  • Kenmerk: Antibacteriële werking
  • Comfort: Hoog
  • Gebruik: Sportief
Meer info "Macron Performance++ Shirt Lange Mouw Heren - Marine"
Teambestelling
Maat
Levertijd
Aantal
Prijs
Korting
S/M
 
-30% € 72,99 € 51,09
-30%
L/XL
 
-30% € 72,99 € 51,09
-30%
XXL/3XL
 
-30% € 72,99 € 51,09
-30%
Reviews